Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Цього разу в Insta Stories вона нагадала шанувальникам про чергові звірства російських військ, які вторглися на територію України. Зовсім недавно сталася трагедія в Одесі, в результаті попадання ракети окупантів в житловий будинок загинула 3-місячна дівчинка, її мама і бабуся. І про це Тіна Кароль не змогла мовчати, пообіцявши "визволителям" розплату за їхні діяння.

"Ми обіцяємо вам розплату, ми бачимо кожного", - написала артистка.

Також Кароль підкреслила, що це сталося перед церковним і найважливішим святом для всіх віруючих - Великоднем. Безумовно, її сильно розлютило і засмутило те, що сталося, як і всіх українців, які ні на мить не забувають про біль, який їм приніс "русскій мир".

"У духовний світлий день Великодня, під час сходження Благодатного вогню в Єрусалимі ви вбили людей і 3 місячне дитя", - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль
Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль розплакалася і попросила зірок не наражати на небезпеку українців: "Не сійте самовпевненість"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зізналася, що не може співати - війна забрала талант: "Дуже боляче"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль показала 12-річного героя, який вижив у Маріуполі і зіграв за "Шахтар": "Гооооол"