Як відомо, зовсім недавно сталася велика трагедія в Одесі. В результаті попадання ракетою окупантів в житловий будинок загинула тримісячна дівчинка, її мати і бабуся. Жахливі кадри і подробиці розлетілися по мережі, затьмарюючи велике церковне свято Великдень, яке цього року відзначається 24 квітня.

На трагічну подію не могла не відреагувати молода мама, дружина "Холостяка" 8-го сезону Микити Добриніна. Даша Квіткова в своєму Instagram розмістила фото загиблої дівчини, яка ще була вагітною і зізналася, що зовсім недавно та ще писала їй в особисті повідомлення. На доказ навіть надала скріншот листування. Квіткова з неймовірною ненавистю назвала окупантів тварюками за ті діяння, що вони здійснюють на українській землі.

"Дівчина була на мене підписана і ще недавно писала мені. Господи. Які, б*ять, тварюки", - написала Квіткова.

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Варто відзначити, що загибла 28-річна Валерія Явкіна була родом з Херсона. Навчалася в Одеському національному університеті на факультеті журналістики. Дівчина вийшла заміж за свого коханого Юрія Глодана 30 серпня 2019 року, а в лютому 2022 року у пари народилася донька, яку вони назвали Кірою.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дівчинці було всього три місяці, коли 23 квітня, напередодні Великодня, армія рф прийшла її "звільняти".

Фото загиблої дівчини і її доньки в Одесі
Фото загиблої дівчини і її доньки в Одесі

Нагадаємо, Микита Добринін відставив зброю, щоб згадати про 9-місячного синочка Даші Квіткової: "Не відчував болю"

Як повідомляв Знай.uа, подруга Даші Квіткової Сабіна Мусіна закликала українців не поспішати повертатися додому: "Затори погіршують роботу військових"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіян: "Коли вимре покоління рабів"