Відомий український телеведучий Андрій Бедняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,5 мільйона.

Колись Андрій Бедняков їздив по рф, працюючи з телеведучою Настею Івлєєвою в програмі "Орел і решка", і нейтрально ставився до ситуації між ворогуючими державами. Зараз же, з моменту вторгнення країни-агресора на територію його батьківщини, він чітко озвучує свою громадянську позицію і всіляко підтримує Україну і її жителів. Варто відзначити, що сам Бідняков з Маріуполя, який на даний момент захоплений російськими окупантами.

Андрій Бедняков. Фото: Instagram
Андрій Бедняков. Фото: Instagram

Цього разу він поділився подробицями зустрічі з його старим знайомим з Маріуполя, якому довгий час подобалася концепція "руского міра" і ця країна в цілому. Чоловік розповів, що в його будинок потрапив снаряд, зруйнувавши квартиру, а батьків довелося поховати у дворі.

Сам він з двома дітьми дивом вибрався із захопленого міста. Зараз знайомий телеведучого проклинає армію і владу рф, усвідомивши, що вони накоїли.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Батьківщина. Як багато в цьому слові. Слово, яке може до тебе прийти і в 6 років і в 37", - написав Бідняков.

Нагадаємо, дружина Беднякова з "Орла і Решки" Настя Коротка показала, як навчилася заспокоюватися зі своєю дитиною: "Що малює рука"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орла і решки" Андрій Бедняков показав знищені спогади про Маріуполь: "Тут я працював"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Лазарєв знову підтримав путінський режим, забувши недавні слова про мир: "Вирішив перевзутися радикально"