Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за яким стежить понад 560 тисяч чоловік.

В інтерв'ю Даші Астаф'євої з Даніелем Салемом стало відомо про радісну новину - відтепер дівчина займе місце телеведучої Олени Вінницької в програмі "Зірковий шлях" і буде разом з Даніелем вести нові випуски.

Таке рішення було прийнято через те, що контракт з попередньою артисткою підійшов до кінця, а телеканал не став його продовжувати. Варто нагадати, що Вінницька працювала в проекті протягом 8 років.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Через нахлинули емоцій Астаф'єва не стримала сльози і заявила, що Салем там розхвилював її, що вона подумала, немов він робить їй пропозицію руки і серця. Вона погодилася бути його співведучою в програмі, не забувши пригрозити "розправою" через його інтригу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я пропоную тобі, разом зі мною зайняти, тут поряд сидіти, я і ти... і вести "Зірковий шлях", - сказав Салем.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю"

Як повідомляв Знай.uа, "Корисні і важливі ресурси кожен день": Даша Астаф'єва з ІТ-фахівцям робить неможливе

Також портал Знай.uа писав, що Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають"