Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлыка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова поділилася декількома кадрами з Ізраїлю, куди вона вирушила в пошуках безпечного місця для себе, мами і їх спільного з Віктором Павлыком сина. Відомо, що в цій країні живе її рідна сестра. Дівчина не так довго знаходиться там, але вже встигла обжитися і звикнути до нової реальності. У Insta Stories вона показала, як проводить своє дозвілля.

Дружина артиста вирішила всерйоз зайнятися своєю фізичною формою, а велика кількість вільного часу і морський клімат тільки благоволять до її тренувань. Молода мама показала себе в спортивному одязі, на тлі бурхливої води. Також вона зізналася, що в свою відсутність залишає сина Михайла на маленького хлопчика, приблизно 5-річного віку. Заява Репяхової, судячи з усього, була жартівливою. Адже довірити свою дитину такій "няні" було б вкрай безвідповідально.

"Поки я ходжу до моря - Міша в надійних руках", - написала Репяхова.

На опублікованих кадрах хлопчик катає Михайла в колясці і разом з молодою мамою наспівує колискову.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як підріс її малюк: "Моє життя зупинилося"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова зізналася, що зробить першим ділом, повернувшись до Віктора Павліка: "Завжди відкладала"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зробила приємно людині, яка дуже вплинула на її життя: і мова не про Віктора Павліка