Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім своєї зоряної діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Цього разу вона вирішила оповістити фанатів про сильне підвищення цін на паливо. Олена Вілонова звернулася в своїх Insta Stories до водіїв і порадила як слід запастися бензином. За її словами, зовсім скоро його вартість буде близько 100 гривень за літр. Також вона стверджує, що в країні величезний дефіцит пального, тому його просто не вистачає.

"Якщо у вас є можливість, запасіться бензином, тому що його вартість дійсно з кожним днем буде збільшуватися. Що буде далі, я не знаю. Але чула про те, що буде коштувати, 95-й наприклад - 100 гривень за літр", - сказала Філонова.

Блогерка, гуляючи на вулиці, зняла на відео величезну чергу машин на заправку, і навіть не посоромилася підійти до одного з водіїв, що чекають, щоб розпитати його про цю інформацію детальніше.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Молодий хлопець був трохи збентежений через напір дівчини, але все ж повідомив, що новини про підвищення цін не чув і заїхав на АЗС тільки тому, що у нього порожній бак. Філонова і йому не забула нагадати зробити запаси палива і продовжила далі спілкуватися з шанувальниками.

Нагадаємо, Ревізор Олена Філонова показала, з ким коротає час ніжачись у ліжку: суцільні "поцілунки" і кошлатість

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши: "Той дідусь, що..."