Британський співак Ед Ширан і український рок-гурт "Антитіла" показали всьому світу кліп до нової версії хіта "2step" з рядками з пісні "Сирени обірвали наш сон". Відео до так званого "міксу" вже доступно до перегляду на YouTube.

Прем'єра кліпу відбулася 2 травня, а саму пісню всі почули ще пару днів тому. Тоді колаборація артистів наробила чимало шуму і багато хто по достоїнству її оцінили, кліп теж відзначився глибоким змістом, умовами і якістю зйомки.

Трек умовно розділили на дві частини - першою звучить версія Ширана англійською, друга гурту "Антитіл" українською. У рядках йдеться про те, як війна розлучила люблячі серця і сім'ї. Також згадується перший день вторгнення рф і обіцянка військових повернутися додому.

За інформацією Тараса Тополі, частину кадрів знімали в Харкові, де він зараз служить в ЗСУ разом з іншими учасниками гурту. За словами артиста, свою частину роботи вони виконували в полі, між позиціями військ.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню - це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс. В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна", - розповів про співпрацю Тарас Тополя.

Скрін, Instagram "Антитіла"
Скрін, Instagram "Антитіла"

Нагадаємо, "Це як чотири рази за ніч": Тарас Тополя з "Антитіл" повідомив розкішну новину для всієї України

Як повідомляв Знай.uа, Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою Тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" переконаний, що Україна скоро дотисне ворога остаточно: "Місяць ми єдині і незламні"