Артем Пивоваров, Юрко Юрченко, Олександра Заріцька, Сергій Танчинець, Фагот, Наталія Могилевська, Іван Navi, Руслана та інші знаменитості представили українцям нову версію пісні покійного і всіма улюбленого артиста Кузьми Скрябіна під назвою "Місця щасливих людей".

Про це написали на офіційній сторінці популярного шоу "Зірковий шлях" в Instagram. З рядками пісні Скрябіна знайомі мільйони людей, а ось кліп зірки вирішили зняти самі.

На відео зібрані кадри з різних українських міст, коли вони були ще в первісному вигляді, до страшних подій. До вторгнення російської армії, яка руйнувала житлові будинки, театри, пам'ятні місця і все, що траплялося на очі. Від представленого кліпу серце б'ється швидше і мурашки йдуть по шкірі.

"Кадри крають серце, але водночас надихають. Ми виженемо ворога і відбудуємо кожне місто. Це лише питання часу 🇺🇦", - додали в публікації.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі і віддані шанувальники творчості Кузьми з гідністю оцінили старання українських зірок і залишили безліч позитивних коментарів під публікацією.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, українці згадали посиденьки лідера "Бумбоксу" Хливнюка з Кузьмою Скрябіним: щасливі без зброї в руках

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Могилевська показала розбиту ворожу техніку і пригрозила окупантам смертю: "Життя здобуде перемогу!"

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача передбачила швидке майбутнє Володимира Путіна: "Сів на мусорку і здох"