Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,6 мільйона чоловік.

Оля Полякова дала невелике інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну в його проекті "Слава +" і розповіла, як війна змусила її тікати з рідної країни. Співачка поділилася, що не всі адекватно відреагували на її виїзд з України, деякі навіть висміювали її за такий вчинок.

Під час її реєстрації статусу біженця у Франції, співробітники здивувалися, що українська зірка такого рівня біжить від армії рф. Але артистка заявила, що війна "зрівняла" всіх і змусила тікати з рідної країни багатьох, включаючи і її.

"Війна не вибирає, кого вбивати і виганяти зі своєї землі - зірку або вчительку, або кого-небудь ще. Війна всіх зрівняла. Ми зараз просто українці, які хочуть миру", - сказала Полякова.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як відомо, в перші дні повномасштабної війни проти російських окупантів Оля Полякова з двома доньками поїхали з Києва на Західну Україну, а після перебралися до Франції, до подруги співачки. Зараз артистка активно підтримує рідну країну, виступаючи на благодійних концертах.

Оля Полякова з доньками, фото з Instagram
Оля Полякова з доньками, фото з Instagram

Нагадаємо, Оля Полякова вирішила відкривати нові горизонти, їде підкорювати США: "Ще ніхто не чув"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями в рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права"