Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула з першого дня повномасштабної війни чітко озвучив свою громадянську позицію і підтримував рідну країну. Він навіть заснував власний благодійний фонд для допомоги українським військовим. Артист збирає гроші для закупівлі різного обладнання та спеціального одягу для бійців, щоб у них було якомога більше шансів вижити в цій війні з російськими окупантами і привести до перемоги Україну.

Сергій Притула. Фото: скрін youtube
Сергій Притула. Фото: скрін youtube

На офіційному акаунті Нового каналу в соцмережі Instagram розмістили публікацію з цитатою Притули про його впевненість в абсолютній перемозі української армії над рашистами. Він, як і інші знаменитості, провів паралелі між злом і добром, маючи на увазі жорстоку росію і згуртовану Україну, в якій живе такий прекрасний народ.

"Я ні на йоту не сумніваюся, що ми переможемо. Ніколи таке рафіноване зло не зможе перемогти таку чисту, викристалізувану, еталонну любов, якими зараз є Україна та українці ", - написав Притула.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі повністю згодні зі словами телеведучого, в них також немає сумніву в швидкій перемозі України.

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Нагадаємо, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ - Маша Єфросиніна оцінила: "Пишаюся неймовірно"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула показав, як посивів з другом-воїном ЗСУ за 4 роки війни з Росією: "Той самий день"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула посадить українських воїнів на машини зі "Скаженого Макса": "Двоє красенів"