Український кінорежисер, продюсер і екс-ведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв, який працював з багатьма знаменитостями і зняв десятки стильних кліпів, є досить активним користувачем соцмережі Instagram. На акаунті чоловіка можна зустріти чимало цікавих публікацій з особистого і творчого життя, за яким стежить близько 665 тисяч чоловік.

Алан Бадоєв поділився власним методом так званого "очищення" і прояснення думок. Артист зізнався, що перегляд старих фільмів, які він знає ще з дитинства, допомагають йому позбутися від подібних емоцій і привести себе в порядок. Цього разу він обрав романтичний фільм "Історія кохання" 1970 року. Це мелодрама, що розповідає про кохання бідної студентки Дженніфер і спадкоємця відомого і багатого прізвища Олівера.

Також Бадоєв повідомив, що дивився цей фільм в той час, поки за його вікном звучали сирени повітряної тривоги, знайомі кожному українцю.

"Коли я заплутаний повертаюся до них, зчищаючи з себе шар за шаром. Залишаються ясні і зрозумілі думки. "Історія кохання" проста класика, аж ніяк не наївно і дуже чесно. - у любові немає місця жалю... " - написав Бадоєв у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили вибір Бадоєва, а деякі подякували йому за так звану рекомендацію.

Коментарі - instagram.com/alanbadoev/
Коментарі - instagram.com/alanbadoev/

Коментарі - instagram.com/alanbadoev/
Коментарі - instagram.com/alanbadoev/

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" Алан Бадоєв задумався, як покарати окупантів: "Вже два дні ходжу..."

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орла і Решки" Алан Бадоєв розповів, як його зламала війна

Також портал Знай.uа писав, що зірки "Орла і Решки" показали правду війни і попросили закрити небо над Україною: "Ракети летять звідусіль"