Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що вже прямує в Україну. Відеоролик з неймовірними видами, які він споглядав своїми очима по дорозі, він показав своїм шанувальникам в Instаgram. Кулінар поділився, що його благодійний вечір у Варшаві підійшов до кінця, а також назвав суму, яку йому і його команді вдалося зібрати для допомоги Україні - 1,3 мільйона гривень.

Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво

У підписі до публікації Ектор повідомив, що повномасштабна війна почалася, коли він був у Колумбії, насолоджуючись відпусткою. З рідної країни він вирушив до Варшави, після до Києва, і знову до Польщі, щоб провести благодійний вечір. І ось, настав час йому знову повернутися в столицю України. Кулінар зізнався, що весь цей час його рсторани працювали, а кухарі готували ситні порції для військових, пенсіонерів, біженців та інших.

"Я вже близько ❤️ Вже засумував за Україною", - написав Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/
Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/

Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/
Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з побитим обличчям розповів, як бандити вивезли його в ліс і жорстоко знущалися: "Творився жах"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво заявив про важливу подію в Україні: "Коли я приїхав"