Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача обожнює радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їх веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram стежить близько 280 тисяч осіб.

Вікторія Ткач у своїх Insta Stories нагадала шанувальникам про майбутній благодійний концерт на підтримку України, який відбудеться в Болгарії, в місті Варна, і запропонувала всім, хто знаходиться поблизу, відвідати цей захід.

Скріншот з Insta Stories, Вікторія Ткач
Скріншот з Insta Stories, Вікторія Ткач

Варто відзначити, що зовсім недавно їх з Юрієм Ткачемдонька сама брала участь у подібному концерті і виконала на сцені зворушливу пісню Христини Соловій "Тримай". Її виступ оцінили багато знаменитостей і користувачів соцмережі, відзначивши її талант і ніжний голосок.

Також дружина гумориста емоційно заявила про те, що на даний момент нікому не можна розслаблятися і потрібно продовжити кричати звідусіль про жахи, що відбуваються на території України, щоб якомога більше людей і світових лідерів почули біль українців.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я гадаю, що ми не маємо жодного права зупинятися. Ми маємо кричати на весь світ про те, що коїться в нашій країні, аби вони відчули нашу біль, нашу силу і робили все можливе від себе, щоб перемога в нашій країні якомога швидше настала", - сказала Вікторія Ткач.

Нагадаємо, Юрій Ткач зізнався за ким сумує найбільше через війну: "Треба трошки почекати"

Як повідомляв Знай.uа, донька Юрія Ткача виступила на благодійному концерті на підтримку України, не забувши прихопити на сцену жовто-синій прапор

Також портал Знай.uа писав, що дві юні красуні влаштували запальну гулянку з Юрієм Ткачем та Віталієм Козловським: "Навізуалізували"