Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Цього разу Антоніна Матвієнко розмістила відеоролик зі своєю відомою мамою. Артистка емоційно прочитала вірш української письменниці, приурочений до великого церковного свята Великодня і присвячений жертвам цієї страшної війни росії з Україною. Записати відео Ніна Матвієнко вирішила в національній хустці, тримаючи в руках милий світильник у вигляді пасхального яйця.

По обличчю артистки відразу можна зрозуміти, як болісно вона переживає сьогоднішні події, але її віра в перемогу України незламна.

Користувачі соцмережі подякували Матвієнку за виконання вірша, А також відзначили її неймовірну харизму і талант. Патріоти, як і артистка, упевнені у тріумфі України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ніночко, ми далеко від Вас, але Ви в наших серцях. Ми переможемо і все буде Україна", "Дякую моя дорога землячко за щирість", "Дякую Вам за гарні слова!!! Україна переможе !!! Всім здоров'я, мужності, сили та єдності витримати цей бій - та перемогти !!!", - пишуть українці під публікацією.

Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/
Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/

Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/
Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зворушила Україну донькою Арсена Мірзояна, справжня мавка: "Боже, збережи"

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян виховали справжню патріотку: "Щоб Україна не горіла війною"

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою Тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"