Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Цього разу Анна Трінчер в Insta Stories показала, як пройшов її візит в клініку. Дівчина рано вранці вирушила в медустанову, щоб здати кров на аналізи. Вона повідомила, що для неї ця процедура не з приємних, так як її вени люблять ховатися, тому медсестрам зазвичай не відразу вдається взяти потрібний біоматеріал.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Трінчер заявила, що під час другої спроби взяти кров з вени, їй стало настільки погано, що потемніло в очах і довелося лягти на кушетку. Тільки після того, як Анна з медсестрою викликали головного лікаря, з третього разу, у неї все ж взяли кров.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Після артистка повідомила, з якої причини вирішила здати кров. Виявилося, через постійний стрес на тлі військових дій і їх наслідків на спині дівчини з'явився страшний висип. Трінчер зізналася, що не може детально показати стан своєї шкіри, так як їй соромно. Але вона налаштована боротися з цією проблемою, тому вирішила звернутися до лікарів і здати кров на гормони.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Нагадаємо, Анна Трінчер зважилася на кардинальні зміни і пішла по стопах MamaRika: "Завжди хотіла"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер корчилася від болю, поки наречений Волошин не завалив її на спину і не зацілував: всі спазми вмить пройшли

Також портал Знай.uа писав, що наречений Анни Трінчер не підтримав її у важливий день - ніякі вмовляння не рятували: "Головне - посваритися перед..."