Українська акторка і одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за яким стежить близько 65 тисяч людей.

Катерина Нікітіна розмістила відеоролик з черговим онлайн-тренуванням для своїх шанувальників. Це вже її десятий ефір з початку військових дій, в подяку за цінні знання і свій досвід артистка просить добровільно скинути грошей, які вона після пожертвує до фонду "Ліга Життя" на допомогу ЗСУ і постраждалим українцям.

Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна
Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна

Артистка на відео виконувала різні рухи для розтяжки, розповідаючи про кожну деталь, щоб її фанатки теж мали таку спортивну і підтягнуту фігуру як у неї. Займаючись корисною справою, їй вдається ще й допомагати постраждалим.

Користувачі соцмережі подякували дівчині за проведене тренування, за старання і благородну мету збору грошей нужденним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/
Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" в коротенькому топі здивувала чудесами розтяжки: позаздрить сам Ван Дамм

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна підказала українцям, як можна наблизити перемогу: "Кожна копійка..."

Також портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" порівняла Медведчука з упоротою тваринам: "Один лис, інший щур"