Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-певізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Цього разу Олена Філонова показала, як вона розважається на камеру, приміряючи яскраві вбрання. Новий відеоролик вона зняла для TikTok, але вирішила опублікувати і в Instagram. У кадрі блогерка швидко змінює образи, використовуючи переходи програми.

Скріншот з Instagram, Олена Філонова
Скріншот з Instagram, Олена Філонова

У підписі до публікації Філонова підкреслила, що таким чином вона відволікається від поганих думок і новин. І заявила, що навіть якщо шанувальникам не подобається її метод, зате вона не думає про постійні обстріли міст і загибель невинних від рук російських окупантів. Також вона попросила фанатів оцінити образи і обрати вподобаний.

"Моя голова від новин і поганих думок, просто вибухає! Мені треба відволіктися і нехай вам такий мій метод не сподобається, за те я не думаю про те, що 💨💥 ну ви зрозуміли!" - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі адресували Філонової безліч комліментів і похвалили її за позитив. Знайшлися і ті, хто дорікнув блогерку за подібну поведінку під час війни.

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Нагадаємо, ревізор Олена Філонова "пристала" до водія біля заправки, щоб розповісти про стрибок цін на паливо: "Запасіться бензином"

Як повідомляв Знай.uа, ревізор Олена Філонова показала, з ким коротає час ніжачись у ліжку: суцільні "поцілунки" і кошлатість

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер звернулася до лікарів через делікатну проблему зі здоров'ям: "Не можу вам показати, бо соромно"