Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк розмістила парочку нових фотографій, будучи вже в Києві. Як відомо, дівчина довгий час перебувала в Ужгороді, так як в столиці було більше загрози ракетних ударів окупантів, а її чоловік Володимир з початку війни залишався в місті. І ось, вона з радістю повідомила, що повернулася додому, в їх з Остапчуком квартиру.

Скріншот з Instagram, Христина Горняк
Скріншот з Instagram, Христина Горняк

У підписі до публікації Христина повідомила, що сумувала за Києвом і дуже щаслива поверненню, але також подякувала Ужгороду за тимчасовий притулок. А ще вона інтригуюче заявила, що в місті у неї багато планів, які вона обов'язково здійснить.

"Сьогодні я повернулась додому, до Києва і мені так тепло всередині, як ніколи. КИЄВЕ МІЙ, я так сумувала! В нас з тобою ще стільки планів і все точно попереду! Залишаю цей вечір для нас, вдома, а завтра повернусь до вас! Всіх цьом! І від серця кожному бажаю повернутись до ваших домівок! 💙💛 " - написала дружина Остапчука.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Користувачі соцмережі привітали дружину Остапчука з поверненням і відзначили, як добре бути вдома. Деякі згадали Харків, де знаходиться все ще небезпечно.

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Нагадаємо, дружину Вови Остапчука здивувало ,що в Україні так мало дітей чоловічої статі: "Потрібно народжувати"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука розповіла про неприємне відчуття, немов з неї витягли всю душу: "Я теж не залізна"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Вови Остапчука похвалилася новою патріотичною футболкою, не забувши оголити стрункі ніжки: "Повинна це показати"