Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер частенько розповідає про особисте життя, не упускаючи ні найменшої подробиці, іноді навіть найпотаємнішої. Дівчина показує, як вона свариться і дуріє зі своїм нареченим, скандальним блогером Олександром Волошиним, показуючи всю "красу" сімейного життя, а зовсім недавно вона навіть поділилася, через яку делікатну проблему їй довелося звернутися до лікаря. Цього разу вона зі сльозами на очах розповіла в Insta Stories про свою нову фобію.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Співачка заявила, що до остраху боїться великих собак, через що вона страждає панічними атаками. У господарів, в будинку яких вони зараз тимчасово проживають, є пес. Судячи з усього, він погнався за Трінчер у дворі, а вона так сильно намагалася від нього відірватися, що загубила домашні тапочки по дорозі.

Босу і явно засмучену дівчину після того, що відбулося, зняв на камеру її наречений, якого явно розвеселила дана ситуація.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Анна Трінчер звернулася до лікарів через делікатну проблему зі здоров'ям: "Не можу вам показати, тому що соромно"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер зважилася на кардинальні зміни і пішла по стопах MamaRika: "Завжди хотіла"

Також портал Знай.uа писав, що Анну Трінчер розгнівала українська співачка, яка готується до дуету з Філіпом Кіркоровим в росії: "Це занадто огидно"