Олексій Завгородній більш відомий, як Позитив - ексучасник гурту "Время и Стекло", в якому виступав разом з Надею Дорофєєвою.

Він переїхав з Києва до Кам'янця-Подільського, це сталося через війну, на її час. Зараз він дав невелике інтерв'ю, в ході якого розповів про своє життя в такий нелегкий час, волонтерство та багато іншого.

Позитив і Потап, фото: Instagram
Позитив і Потап, фото: Instagram

- Багато з-за війни втратили свої будинки. Серед них є і знаменитості. Ваше житло і житла Ваших рідних не постраждали?

- Зараз у будинку моєї мами, що під Києвом, живуть переселенці. У перші дні атаки біля моєї студії впали уламки літака. Тоді вирішив, що краще всю апаратуру забрати з собою. Так і зробив, тому зараз можу писати нові пісні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Потім у нього поцікавилися, чи спілкується він з Надею Дорофєєвою і Володимиром Дантесом, які в перші кілька тижнів війни заявили про те, що було прийнято рішення розлучитися. І в яких відносинах вони зараз знаходяться.

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

Позитив заявив, що продовжує спілкування з Дорофєєвою. Після новини про розлучення вони зв'язалися, проте більш подробиць він сказати не може. Бо поважає особисте життя і Наді, і Дантеса, з яким він не контактував з того моменту.

Позитив, скріншот: Instagram Stories
Позитив, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, повна протилежність Дантеса: щаслива Надя Дорофєєва показала, з ким проводить час "в ліжку"

Як повідомляв "Знай.ua", "колишній" Дорофєєвої Позитив показав ту, заради якої готовий на все - готує компотик: "Їй йде посмішка"

Знай.ua писав, Володимир Дантес зізнався, чому він ридає після розставання з Надею Дорофєєвою: "Люди це бачили"