Надя Дорофєєва - відома українська співачка, яка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,2 мільйонів чоловік.

Цього разу вона звернулася до фанатів з дуже важливою новиною - з четверга, 12 травня 2022 року, виконавиця прийняла дуже важливе рішення, стосовно її композицій на Youtube.

Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram
Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram

"З сьогоднішнього дня я вирішила відправляти частину коштів від кожного перегляду відео на моєму YouTube і монетизації на допомогу українцям, постраждалим від війни, до Фонду Soborna Ukraine. Всі деталі ви знайдете в описах під моїми відео. Дуже хочу бути корисною для своєї країни і закликаю вас приєднуватися!", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Трохи нижче вона подякувала дві організації, пов'язані з MOZGI за створену важливу ініціативу під назвою-BE BRAVE AND SING FOR UKRAINE!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Для цього Дорофєєва поєднала у відео кілька фрагментів її сольних пісень, включаючи "gorit", "ПОЧЕМУ", "raznotsvetnaya" і "a tebe...".

Нагадаємо, Позитив зідзвонювався з Дорофєєвою відразу ж після її розлучення з Дантесом: "Впали уламки літака"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "Робить вітер"

Знай.ua писав, повна протилежність Дантеса: щаслива Надя Дорофєєва показала, з ким проводить час "в ліжку"