Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова в Insta Stories зі сльозами на очах розповіла про те, чого так давно бажала. Вона з чоловіком Микитою Добриніним нарешті прийняли рішення повернутися додому, до Києва. Судячи з усього, вони бачать вже менше загрози ракетних обстрілів міста окупантами. Варто відзначити, що Квіткова відразу після вторгнення росії поїхала на Західну Україну, 24 лютого, а Добринін вступив до лав тероборони.

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Молода мама поділилася, що вони протягом двох днів збирали речі, якими встигли обжитися далеко від дому, і вже готові виїжджати. Вона зізналася, що шалено скучила. Також вона розповіла, що вже в передчутті того, що побачить в будинку, адже коли вони в терміновому порядку їхали, там творився хаос, як і в інших українців в той злощасний день, 24 числа.

За емоціями Квіткової видно, як сильно вона переживає з цього приводу і дуже чекає зустрічі з рідною домівкою. Вона ледь не пустила сльозу на відеоролику і мрійливо посміхалася.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Зима буде без світла: тривожний прогноз Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Нагадаємо, Даша Квіткова і Микита Добринін показали своє 10-місячне щастя і подякували Богові за сенс життя

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова поскаржилася на те, що її "спотворили" в салоні - замість шикарних брів залишили "нитки" з 90-х: "Хотіла розридатися"

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін показав, як "розрулив" складну ситуацію з сином, поки Даша Квіткова не бачить: "Татко врятував"