Колишня дружина відомого співака Дзідзьо, Михайла Хоми, показала, з ким їздить на концерти.

Славія та співак Олег Серафин здійснили спільний виступ на батьківщині одного з загиблих ведучих та артистів, який загинув у перші дні війни, Паші Лі. Славія та Олег заспівали та зробили кілька спільних знімків. Фото з'явилося на сторінці в Instgaram співачки.

Славія. Фото: Instagram
Славія. Фото: Instagram

Олег розповів про Пашу Лі, яким чарівним добрим та чуйним був другом та просто хорошою людиною. На очах у Олега - виступили сльози, адже думати про тож, що людини вже немає, вона в молодому віці загинула на цій війні, надто важко.

Олег Серафин. Фото: Instagram
Олег Серафин. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зараз ми на місці сили нашого воїна, друга, захисника Паші Лі. Який віддав своє життя за Україну. Важко усвідомлювати, що війна забирає у нас хороших друзів, рідних та близьких людей. Ми відчували присутність Паші на концерті, наче він був поруч, так близько - був у нашому серці…", - написав Олег.

Славія та Олег Серафин. Фото: Instagram
Славія та Олег Серафин. Фото: Instagram

Також він розповів, що спільно зі Славією вирішили об'єднатися, щоб творити нові прекрасні миттєвості:

"Ми зі Славією об’єднались на творчому музичному фронті, адже пісня – культурна зброя кожного українця. Співаючи серцем ми зігріваємо душу та підтримуємо бойовий дух України!", - завершив свій коментар Олег.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли стопами Джона Леннона в Естонії заради України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Задворний заінтригував історією про невзаємне кохання з дівчиною.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Бедняков розповів про долю своїх друзів з Маріуполя, яких "звільняли" окупанти.