Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська з радістю повідомила шанувальникам, що після тривалої перерви знову повернулася до улюбленої роботи. Артистка вирушила в студію звукозапису і розмістила кілька Insta Stories. Як відомо, зараз Сумська озвучує героїню Халісе Ефеоглу в турецькому дратичному серіалі "Крила кохання".

"Боже, яка я щаслива. Перший день, улюблена робота - озвучка турецького серіалу "Крила кохання", - сказала Сумська.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська
Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська

Артистка зазначила, що її віддані шанувальники вже знайомі з її божевільною героїнею, яка встигла всім так полюбитися. Сумська показала кілька фрагментів з нових серій серіалу і як виглядає весь процес озвучування зсередини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За її настроєм можна однозначно зрозуміти, як щаслива вона повернутися до нормального життя і своєї роботи, яку вона виконує на професійному рівні.

Нагадаємо, окупанти знищили будинок 97-річного ветерана напередодні 9 травня - Ольга Сумська не стримала емоцій: "Мріє дожити до ще однієї перемоги"

Як повідомляв Знай.uа, Ольгу Сумську накрила ностальгія - показала, якою була 26 років тому: "Щасливі миті"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська звернулася до рідної України словами відомого поета і запропонувала Лілії Ребрик приєднатися: "До сліз"