Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Тіна Кароль розмістила кілька фото і відео зі своєї поїздки до Японії, яка пройшла досить успішно на користь України. Співачка розповіла, що побувала в містах Хіросімі і Нагасакі, на які 77 років тому були скинуті атомні бомби, що призвело до масштабної катастрофи і смерті тисячі невинних людей.

Артистка зазначила, що наслідки були настільки страшними, що відтоді ніхто більше не ризикує використовувати ядерну зброю. Але як всі прекрасно знають, на сьогоднішній день саме ця загроза звучить від президента росії не тільки Україні, але і всьому світу. Кароль підкреслила, що ніхто не має права шантажувати один одного і ніхто не отримає навіть шматка її рідної землі.

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль
Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

"Сьогодні Україні та Європі все частіше погрожують ядерною зброєю. Всі повинні зрозуміти, що світ не такий великий, ніхто не має право шантажувати іншого. Ми не віддамо своїх територій, тому ще це - наш дім!" - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Співачка також повідомила, що у неї відбулася зустріч з прем'єр-міністром Японії Фуміо Кісідой, який висловив підтримку Україні і особисто адресував Кароль безліч компліментів і побажань.

"Для мене важливий цей message сьогодні - зустріч з Вами - це означає, що в культурному сенсі Японія і Україна поруч. Я на фронті збереження традицій, я на фронті збереження культури України, я ніколи не думала, що таке горе прийде в наш дім. ", - написала зірка.

Нагадаємо, Тіна Кароль різко осадила Григорія Лепса, який виступив для російських солдатів: "Все було ясно ще коли я сказала тобі ні"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів"