Анатолій Анатоліч - відомий український інтерв'юер, який зараз сам поотвечал на деякі питання разом з дружиною Юлою.

Вони спілкувалися більше 40 хвилин і розповіли про те, як рятували дітей з-під обстрілів, як малюки бачили трупи на власні очі і всі вони стали свідками перестрілки з диверсантами. Крім того, Анатолій Анатоліч з Юлою постаралися відповісти на питання, як інтерв'юера ненавидять через те, що він поїхав за кордон, і чи спілкуються вони зі Світланою Лободою.

Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube

- Чи спілкуєтеся ви зараз з вашою кумою Світланою Лободою і як можете взагалі прокоментувати ситуацію, яка з нею трапилася?

- Стосовно куми, звичайно, ви спілкуємося. І Світлана вона дуже допомагає Україні. І вона з перших днів, в перші дні нічого не говорила, але у неї вийшов дуже такий спіч, де вона пояснює, що Росія напала на Україну (Юла).

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

- Для мене... ми спілкувалися в перші дні, і я навіть записував про це Stories, коли розповідав, не називаючи імен, Так... що, як говорив Женя Синельников, я з ним спілкувався, про те, що у нього є інфа 100%, що найпопулярніші блогери російські були попереджені напередодні 24 (Анатоліч).

Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram

Однак підтвердити цю інформацію не можна. Як виявилося, в перші дні Світлана Лобода виїжджала з росії, тому не могла нічого сказати через погрози.

Нагадаємо, дружина Анатоліча зі сльозами на очах розповіла, яку допомогу французи надали біженцям з України: "Все життя будемо вдячні"

Як повідомляв "Знай.ua", діти Анатолія Анатоліча Міло підтримали Kalush Orchestra перед фіналом "Євробачення-2022": "Вся Україна молиться про перемогу"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик навчила Анатоліча, як образити рашистську армію без мату: "Р*гачка світу"