Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров відреагував на висловлювання співачки Ірини Федишин, яка зовсім недавно потрапила в скандал через своє суддівство в "Євробаченні-2022", про представників ЛГБТ-спільноти.

Артистка заявила, що для неї це великий гріх і вона не сприймає людей, що відносяться до такої категорії. Також вона повідомила, що не засуджує їх, але вони "самі руйнують свої життя".

Більше того, Федишин заявила, що на "Євробаченні" було багато людей нетрадиційної орієнтації, що її дуже обурило.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Mеlovin у відповідь на слова співачки заявив, що у вільній і демократичній країні не повинно бути будь-яких проявів гомофобії. Також він особисто, звернувся до Федишин, зазначивши, що ми не в росії, де ненависть до ЛГБТ-представників дуже поширена.

"Ми не в московії, пані @irynafedyshyn", - написав артист.

Скріншот з Insta Stories, Mеlovin
Скріншот з Insta Stories, Mеlovin

Нагадаємо, Melovin дозволив молодій корівці облизнути свої пальці, не посоромившись поруч стоїть Соломії Вітвіцької

Як повідомляв Знай.uа, Melovin після початку відносин з Лізою Русиною відростив кучерики: "Думки читаєш"

Також портал Знай.uа писав, що война з росією змінила Melovin до невпізнання, втратив частину іміджу: "Ще чуба не було"