Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров розповів про історію маленького хлопчика Данила Васильєва, який незважаючи на свій дигноз ДЦП, вміло грає на піаніно. Він не просто так обрав саме цей музичний інструмент, він надихнувся артистом, який також ним володіє. Дитина навіть брала участь у конкурсі етюдів і зайняла друге місце, незважаючи на те, як важко їй це далося.

Скріншот з Instagram, Melovin
Скріншот з Instagram, Melovin

Його мрія в тому, щоб стати таким же віртуозним піаністом і артистом як Mеlovin, і здобути перемогу на "Євробаченні". Костянтина настільки зворушила історія хлопчика, що він вирішив розповісти про неї всім своїм шанувальникам. Також він висловив слова підтримки починаючій зірці і оцінив талант хлопчиська.

"В тебе вийде ще краще аніж в мене! Ти дуже талановитий та є прикладом для всіх нас! Я дуже вірю в тебе! Всесвіт надзвичайний, тож до зустрічі! 💫" - написав артист.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Melovin і Ліза Русина з "Танців з зірками" заговорили про стосунки, хто кого переорієнтував: "Мені подобаються жінки"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль погралася з Меловіном очима після пристрастей на "Танці з зірками": "Сподіваюся побачу"

Також портал Знай.uа писав, що Mеlovin "вдало" відгуляв 26-річчя улюбленця Насті Приходько - Машуковському довелося викликати лікаря: "Добре хоч живі"