Відомий український виконавець Олександр Пономарьов захопився, як українські десантники майстерно випалюють російських загарбників. Артист показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, як працюють бійці ЗСУ.

Українці практично три місяці чинять героїчний опір російським окупантам. Незважаючи перевагу в техніці і постачанні загарбники терплять справжній крах. ЗСУ виживають їх з української землі завдяки високій мотивації та неймовірній майстерності.

Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube
Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube

Так, Олександр Пономарьов захопився роботою українських десантників, які ювелірно знищують російську техніку. Артист поділився відео, на якому показано, як працює 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ. Бійці з одного пострілу знищили танк окупантів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Постріл Стугни у виконанні бійців 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ", - підписав відео Пономарьов.

Користувачі Мережі також захопилися роботою українських захисників.

"Горить, палає техніка ворожа, наша Україна переможе!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "Спокійно, щасливо і тихо".

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя-закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".