Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь опублікувала кумедну фотографію, зроблену під час своїх б'юті-процедур. У кадрі телеведуча позує без макіяжу, з темнуватою маскою на обличчі і з заколотим волоссям, а її очі при цьому широко і комічно відкриті.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

У підписі знаменитість зізналася, що таким чином вона бореться зі стресом і внутрішньою напругою, які у неї з'явилися зі зрозумілих причин. Також вона порадила шанувальникам влаштувати дебош в коментарях або ж поглянути на її фото і посміхнутися, якщо вони теж відчувають подібне.

"Постійна внутрішня напруга - це якийсь капець! Так що сьогодні фото - антистрес 🖖 А так - усім доброго дня ☀️ і щоб волосся дибки - тільки у мене на фотці 🖖🙃" - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили, що навіть в такий непростий для країни час артистка залишається на позитиві і радує своїм гумором інших.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, шахраї на OLX: Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як не попастися на угодах купівлі-продажу

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь закликала українців не вестися на нову аферу з виплатою компенсацій від держави: "Слідом за російським кораблем"

Також портал Знай.uа писав, що Олені-Крістіна Лебідь довелося ласувати хлібом з сіллю через відсутність світла: "Тричі вдавилася"