Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч осіб.

Ольга Мартиновська написала гнівний пост з історією своїх подруг, які вплуталися в не дуже приємну ситуацію в Каннах.

За інформацією, дівчата мирно сиділи в ресторанчику на набережній, обговорюючи побутові справи, при цьому розмовляючи між собою українською мовою. Біля них сиділа інша компанія дівчат, які усвідомлюючи, що поруч знаходяться українки, вирішили демонстративно похвалити президента рф путіна, який влаштував справжній геноцид "братнього" народу в Україні. Після образливої і жорстокої фрази подруги Мартиновської вплуталися в конфлікт з росіянками.

Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська
Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська

"Поруч сиділи мадам. Як виявилося - зовсім не мадами, а російські барині (бл*ть, неможливо не матюкатися, вибачте). Мої подруги, повторюся, просто говорили і навіть не про політику. Я прямо шкодувала, що мене не було там. Вибачте, але при всій моїй толерантності, публічності, людяності і благочесті - таких буду **** з усією пристрастю! І гнати **** не тільки з нашої землі!", - написала Мартиновська.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто відзначити, що через пару годин Мартиновська вирішила видалити пост, судячи з усього через нецензурну лайку, яку вона використовувала в своїх виразах.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, від якого українського продукту європейці в захваті: "Відлітають у космос"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Мартиновська нагодує французів найсмачнішим з України: "З любов'ю і пристрастю"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ліза Глинська вийшла заміж за свого обранця: "Незважаючи на дощ і війну"