Сергій Глушко - відома російська особистість, будучи чоловіком української виконавиці Наташі Корольової.

У нього є популярний псевдонім - Тарзан, з яким він продовжує, щодня, не перестаючи, ганьбитися перед усім світом. Особливо перед українцями. І не тільки стриптизом.

Тарзан. Фото: YouTube
Тарзан. Фото: YouTube

Своїми хворими висловлюваннями. Адже він підтримує повномасштабну війну проти нашої країни - цілком віддаючись Путіну. Мабуть Наташа теж, проте чіткої позиції вона не висловила... хоча і мовчить весь цей час про свою батьківщину.

А зараз в Stories у нього з'явилося кумедне звернення до американського народу, яке вони ніколи не прочитають. Причин кілька - він написав його російською мовою і він для них ніхто.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Американці! Заклейте Байдену рота, в іншому випадку 1,5 млрд китайців прийдуть до вас в будинок...", - пише Тарзан у публікації.

Сергій Глушко, скріншот: Instagram Stories
Сергій Глушко, скріншот: Instagram Stories

І під кінець Тарзан навіть коментував людей, які виїхали з країни-агресора, будучи незгодними з режимом, з початку війни. Він не вважає, що будь-хто з них може повернутися.

"Я дивлюся якісь уривки, де вони сидять в Ізраїлі і огризаються, посилають всіх на... Така поведінка, м'яко кажучи, виглядає негарно. Але всі ці люди, насправді, розуміють, що роблять щось не те, і звідси ось ця злість", - зазначав він.

Хоча ось його теща знаходиться вже довгий час в США.

Нагадаємо, танцюрист гузлом Тарзан наїхав на Галкіна і Пугачову, поки Наташа Корольова мовчить: "Весна позбавила Росію від гівна"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко після викидня відмовилася від старшого сина, Владу Топалову доводиться робити все самому: "Стрес почнеться"

Знай.ua писав, наречена колишнього Ані Лорак в Стамбулі вирішила роздягнутися серед квітів - все заради України: "Особливе ставлення"