Учасник "Холостячки" Андрій Рибак хоч і не завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної, але зміг зацікавити велику кількість шанувальників. Зараз чоловік активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить понад 200 тисяч чоловік.

Андрій Рибак розмістив "вражаючий" фрагмент пародії на відомий український хіт "Спи собі сама". Невідома дівчина переклала приспів на російську мову, і судячи з усього, вирішила нахабно привласнити собі авторство треку.

Коротке відео супроводжується не зовсім зрозумілими кадрами тієї самої виконавиці, яка крім іншого дозволила собі осквернити пам'ять загиблого українського музиканта Кузьми Скрябіна, ще й під час війни, що розв'язала її держава в Україні.

"Якщо вам колись буде здаватись, що ви ні на що не годні, просто згадайте, що є расія! 😁🤦🏻", - жартівливо написав чоловік.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Андрій Рибак висміяв так звану "творчість" росіян, а шанувальники дружно підтримали його в цьому і заявили, що вони вже давненько славляться свожю нахабною крадіжкою і вже не один раз попадалися на плагіаті.

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Нагадаємо, що Андрій Рибак з "Холостячки" разом з Льошею Тригубенко працює в тилу: "Був ступор"

Як повідомляв Знай.uа, українці влаштували Олександру Еллерту "прочуханку" за використання російської мови: "Не розумію ні слова"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина заговорила про мрію, яку безжально зруйнувала війна: "Була розчавлена"