Відомий в Україні кулінар, зірка проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив висловитися на тему дружби. Після 24 лютого все остаточно встало на свої місця.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться подробицями свого життя, а також висловлюється про війну, яку розпочала Росія в Україні.

9 червня в Україні відзначався день друзів. Це світле свято, яке зараз, на жаль, викликає досить дивні почуття на душі. Україна змушена боротися за свою незалежність і мирне небо через те, що в сусідній країні диктатор так вирішив.

"Раніше Росія називала нас друзями. Того більше - братами. Яке лицемірство. Ми їздили один до одного в гості, брали участь в різних телешоу, фільми разом знімали. Але які ми були сліпі ... погано вчили історію" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Тепер, цей "друг" вирішив підло знищити цілу націю. Вони 8 років тому почали війну проти України, а 24 лютого вторглися вже повномасштабно, щоб убити народ. Вони спалювали місця, ґвалтували жінок, вбивали дітей. Крім того, вони продовжують це робити у величезних масштабах протягом останніх трьох з половиною місяців.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

"Не друзі ми. І озираючись назад, розумію, що ніколи і не були. Бо в дружбі не конкурують, не заздрять, не труять і не заважають розвиватися. Але у нас є круті друзі! Вони дають житло нашим біженцям, завозять гуманітарну допомогу, дають зброю і разом з нами відвертаються від усього російського. Адже справжні друзі пізнаються в біді!" - продовжив кулінар.

Особисто для себе він відзначив все те, що робить Польща для наших громадян і майбутнього країни.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво вбрався в камуфляж і ризикнув життям, щоб показати світові правду

Раніше повідомлялося, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах

Також, Ектор Хіменес-Браво поділився історією маленького маріупольця, який втратив маму