Зірки теж не можуть лишатися осторонь політики коли мова йде про збереження життя

Співачка та музикант висловила свою політичну думку в сторіс Іnstagram соціальної мережі.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Як відомо, на сьогодні Канцлер ФРН Олаф Шольц (Olaf Scholz), президент Франції Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі та президент Румунії Клаус Йоханніс відвідали місто Ірпінь під Києвом. Під час візиту їх супроводжував міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Варто зазначити, що Франція, Німеччина та Румунія надають підтримку Україні, зокрема приймають біженців з України, проте Канцлер Німеччини затягує з обіцянками в наданні Україні зброї, попри прохання української сторони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Останнім часом Оля зізналася шанувальникам, що за великим рахунком все залишилося на своїх місцях. З часів повномасштабної війни все залишилося на своїх місцях. Втім, як зізналася зірка вона і перестала боятися кардинальних змін і перестала метушитися через дрібниці.

На візит європейських лідерів Оля Цибульська відреагувала відповідним постом у сторіс. Лідерів вона порівняла з героями відомої комедії "Операція И", який підписала:

"Під нашим сонцем чітко видно ху із ху. Welcome хлопці".

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

До слова, Оля Цибульська розповіла про глобальні зміни, які з нею відбулися: "Менше метушні".

Раніше ми писали, Оля Цибульська розповіла, що значить бути артисткою в її розумінні: "Роблять знижки, впізнають консьєржки".

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, яку капость їй влаштував чоловік: "Підстава"