Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем після довгої служби в лавах ЗСУ схилив Дашу Астаф'єву до її нелюбимої справи. Як це було співачка і модель, показала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів російського вторгнення зі зброєю в руках обороняє рідну країну. До цього він був відомим ресторатором, а також ведучим програми "Зірковий шлях". Він дуже скучив за роботою, тому коли випала вільна від служби хвилина він першим ділом вирішив навідатися на роботу.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Даша Астаф'єва, якій Даніель Салем нещодавно запропонував разом з ним вести програму, показала, як телеведучий закликає її зайнятися роботою. При цьому зірка відмовляється і каже, що не любить працювати. Даніель Салем погоджується з нею, але закликає все ж зайнятися справою, ймовірно, тому що дуже скучив за колишнім місцем роботи.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

- Так, почалося, - сказала модель.
- Даша, пішли працювати, - сказав Даніель Салем.
- Не люблю працювати, - відповіла Астаф'єва.
- Я теж, але треба, - заявив телеведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем показав, як набирається сил перед бойовим завданням: "Перетворюється на халка".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик з'явилася з малюком на руках - українці в захваті: "Нехай росте здоровенький".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".