Популярна співачка Наталія Корольова стала в дивну позу і блиснула пікантними місцями без білизни. Фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка Наташа Корольова родом з Києва, але тривалий час живе і виступає в Росії, де також виховує сина Архипа від Сергія Глушка, який більше відомий як Тарзан.

Наташа Корольова. Фото: Instagram
Наташа Корольова. Фото: Instagram

В її рідній Україні вже чотири місяці триває повномасштабна війна, яку розв'язала рф, але зірка так жодного разу і не знайшла часу, щоб висловити хоча б якийсь протест у зв'язку з тим, що приходить. Втім, вона знаходить по 30 хвилин в день, щоб голяка стояти на руках, підсвічуючи своєю "п'ятою точкою".

На новому фото Наташа Корольова стоїть саме в такому положенні, і що найцікавіше, без єдиного елемента одягу. Співачка зазначила, що кожен день робить вправи, які дають "величезний результат". Втім, цей результат можна наочно розглянути на знімку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Я витрачаю менше 30 хвилин в день, роблю вправи між справами і вони дають величезний результат. Нехай спорт у Вашому житті приносить тільки позитивні емоції", - підписала фото зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, путінського блазня Охлобистіна посватали з кремлівською підстилкою Чичеріною: "Народиться дочка Охлачича".

Також наш портал писав, Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не терзають докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів".

Крім того, наш портал інформував, після смерті Юрія Шатунова Монро зізналася, чому у неї з ним "не склалося": "Як можна божеволіти?".