Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube і частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" розповів, як справи у його рідної мами, яку він раніше звинувачував у домашньому насильстві. Радіоведучий зізнавався, що у його було важке дитинство - мама постійно била його і ніхто не міг на це вплинути, так як вона працювала в ГУ МВС України у Львівській області. Слава з'їхав від неї в 17 років, а жінка полетіла до Іспанії.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Дьомін розповів, що його мама знаходиться все там же і з нею все в порядку. На початку війни вона ніби як переживала за сина, але незважаючи на це, відносини натягнуті.

Більше того, жінка подала на нього до суду за виплату аліментів. Над цією справою працює адвокат Дьоміна. Радіоведучий здивований, що його мама, живучи в Іспанії, вимагає фінансової допомоги. Він думає, що вона там працює, тому це здалося йому дивним.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Якщо так станеться, якщо потрібно буде... Ну добре, вона там просила на три роки. Окей, буду оплачувати. Хочеш - без питань. Краще б ці гроші пішли на твого онука", - сказав Дьомін.

Жінка також не запропонувала родині радіоведучого на час перебратися до Іспанії, так як в Україні зараз війна.

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін забруднив рашистів після обстрілу ТРЦ у Кременчуці: "Бумеранг існує"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін зізнався, що перебуває у вільних відносинах, але не виключає возз'єднання з колишньою дружиною: "У нас любов"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін дізнався все про похоронний бізнес родини української фанатки путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші