Відома українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару показала свою старшу сестру, яка мешкає в Лондоні. Яскравий знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару приділяє чимало часу соцмережам, щоби не втрачати зв'язку з шанувальниками. Зірка регулярно радує новими фото як із трудових буднів, так і з особистого життя, а також ділиться думками та просто важливою інформацією.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Сопонару показала кілька кадрів із поїздки до Лондона, де вже кілька років мешкає її старша сестра Наталія. На фото актриса позує біля сестри, лежачи на галявині, а потім обидві загорнулися у прапор України та зробили дуже милий та патріотичний знімок.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники дуже захопилися новими знімками актриси та закидали її з сестрою компліментами.

"І як завжди чарівна красуня", "Ви дуже красива", "Найкращі", - написали у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів – все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, що Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: ​​"Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".