Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 310 тисяч чоловік.

Олександра виступила для українських військових в Одесі та Миколаєві, де зараз ведуться жорстокі бої з окупантами, і розмістила парочку вражаючих кадрів. На одному з них вона позує із головою облдержадміністрації Віталієм Кімом, який встиг стати дуже популярним за час війни.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

Також на знімках є актори "Кварталу 95" Євген Кошовий та Олександр Пікалов, а ще співачка Злата Огнєвіч. Вони приїхали підтримати наших захисників разом із Заріцькою, і судячи з реакції, всім дуже сподобався захід. Військові фотографувалися із зірками та уважно їх слухали під час концерту.

Знаменитість не забула відзначити відважність та сміливість бійців, яких вона із задоволенням готова радувати своєю творчістю та увагою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

[quote author=""]"Хочу сказати, що наші герої ЗСУ - просто найкращі, й якщо я разом із гуртом можу підтримати їх у такий спосіб, я співатиму для них ще і ще. Наш з вами спокій і мирне життя в їхніх руках", - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Заріцька особисто переконалася у жорстокості окупантів, побувавши у підвалі, де ховалися українці та їхні діти: "У нас незламні люди"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька продовжує розповідати світові про війну в Україні навіть на відстані тисяч кілометрів: "Все для перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що KAZKA у Каннах зачарувала голосом і зібрала за вечір 1,5 млн на допомогу ЗСУ: "Іван Марчук теж підспівував"