Відома співачка та заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Зірка часто розповідає шанувальникам про особисте життя, посвячуючи їх у цікаві подробиці.

Наталка Карпа поділилася відеороликом зі свого великого благодійного концерту, який відбувся днями у Дрогобичі та Стебнику. Співачка виконала парочку своїх запальних пісень, включаючи всіма улюблену "Сонцезалежну", написану в далекому 2018 року, і приділила час відданим шанувальникам.

Наталка Карпа, фото з Instagram
Наталка Карпа, фото з Instagram

А ще артистці вдалося зібрати непогану суму на підтримку бійців із ЗСУ – у сумі за два міста близько 120 тисяч гривень.

"Знаю, що це краплина в морі … але Ви ж пам’ятаєте мою філософію - крапля до краплі, створює течію!" - написала Карпа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як заявила Наталка, зупинятись вона не збирається і вже готується до нових виступів, оскільки їй дуже хочеться допомогти рідній країні перемогти окупантів. Дати концертів та міста вона ще не анонсувала.

Варто зазначити, що окрім Карпи, інші українські зірки теж надають велику фінансову допомогу військовим, волонтерам та переселенцям. Війна однозначно згуртувала весь народ і хочуть усі одного - якнайшвидше закінчити це кровопролиття і перемогти росію.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа розкрила простий алгоритм дій, який принесе перемогу Україні: "Має користуватися кожен"

Як повідомляв Знай.ua, Наталці Карпі довелося звертатися до польського шпиталю через хворобу доньки: "Десяток аналізів, крапельниці...".

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа розхвалила лідера "Антитіла" Тараса Тополю з рукою біля грудей: "Пишаюся ним"