В одному з останніх випусків шоу "Взрослые девчки" співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна заявили, що поки що не переходитимуть на українську мову, оскільки їм буде дискомфортно, як і глядачам.

Дівчата з народження були в російськомовному оточенні і хоча вони зараз і вчать українську мову, але поки що не можуть смішно жартувати та швидко реагувати нею. Їм треба в думці перекласти фразу і вже тоді вони кажуть.

Таке одкровення зустріло шквал критики українців. але у своїх подальших інтерв'ю дівчата старанно щебетали солов'їною.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Українцій співак Арсен Мірзоян, який з перших днів вторгнення захотів захищати рідну Україну, але потім перейшов більше до волонтерства, теж висловив думку щодо російської мови Єфросініної та Полякової. Думка, до речі, є досить жорсткою. Артист порекомендував колегам закрити своє шоу та взагалі не виходити з ним в ефір. Гаряче інтерв'ю він дав 24 каналу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Ці всі відмазки: "Я не можу українською спілкуватися". Так не роби цього взагалі. Не виходь в ефір, не спілкуйся з людьми, закрий нах*й свою передачу. Просто закрий нах*й. Як дивитися таку передачу, коли російська, як червона ганчірка для бика? Знову, значить, є за і проти. Знову розбрат", - вважає чоловік Тоні Матвієнко.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.uа
Арсен Мірзоян, фото: Знай.uа

У Арсена в репертуарі лише україномовні пісні і він щиро не розуміє, як його інші колеги за 8 років війни не усвідомили, що російська мова – мова ворога.

"Я думаю, що з 2014 року, коли почалася війна, Мінкульт мав щось робити, артисти мали усвідомити це. Але, як ми бачимо, не подіяло. І мало того, зберегли "рускій мір" і притягли його сюди". Така історія", - жорстко відповів музикант.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови: " Ми її вчимо, але...".

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко зізналася , чи справді відносини з Арсеном Мірзояном на відстані дали "тріщину".