Один з представників тренерського штабу Шахтаря, Антоніу Ферейра, оцінив гру українця Андрія Луніна за іспанський Леганес.

Про це він розповів в інтерв'ю Tribuna.

Зокрема, помічним головного тренера донецького Шахтаря Пауло Фонсеки, тренер воротарів поділився думками про українця Андрія Луніна.

За його словами ним цікавились дуже багато клубів з різних чемпіонатів. Тренер розповів, що особисто він говорив з представниками клубів Італії та багатьох інших країн.

Андрій Лунін
Андрій Лунін

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Більше того один з клубів АПЛ був також зацікавлений у придбанні українського воротаря.

"Андрієм цікавилося багато клубів. Мені дзвонили з Італії та інших країн. До Харкова на його матч приїжджав тренер воротарів з АПЛ. Він був дуже зацікавлений Луніним через його вік та поведінку на полі. Це в хорошому сенсі ненормально. Молодий гравець з таким спокоєм", – заявив тренер воротарів донецького клубу.

Варто нагадати, що капітан київського Динамо Віктор Циганков зміг забити блискучий гол у ворота суперника – Маріуполя на НСК "Олімпійський" у матчі 29-го туру чемпіонату України. Він зміг завдати нищівного удару під кінець зустрічі. Після подачі кутового Карлосом де Пеньєю Циганков пробив з лівої ноги у дальній кут воріт Худжамова. Рустам потягти м'яч не зміг.

Нагадаємо, президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував кадрову ситуацію в команді. Зокрема, власник київського клубу розповів, що нинішній головний тренер Александр Хацкевич потрапив у дуже важкому кадрову ситуацію, адже у нинішньому економічному стані клуб більше покладався на власних вихованців.

Як повідомляв "Знай.ua", київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму. Новина з'явилась після того, як столичний клуб відхилив пропозицію одного з грандів серії А — "Наполі". Клуб тоді запропонував за талановитого українського футболіста 18 мільйонів євро.

Також "Знай.ua" писав, що гравці "Шахтаря" пожартували над гравцем "Манчестер Сіті" Олександром Зінченком, коли він позував з трофеєм УПЛ.