Відомий український футболіст Андрій Ярмоленко знаходиться постійно на зв'язку зі своїми шанувальниками. Так він навіть записав до них відеозвернення перед посадкою на рейс.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Побачимося в Китаї, фанати Вест Хема", – коротко сказав спортсмен.

Так 29-річний півзахисник покликав шанувальників футбольного клубу Вест Хем прийти і повболівати за команду на стадіонах Китаю. Гравець збірної України потрапив у список з 23 виконавців, які вирушать у складі Вест Хема на передсезонний тур в Азію.

Короткий відеоролик з'явився навіть не на офіційній сторінці Ярмоленко, а в офіційному Twitter футбольного клубу "Вест Хем".

Раніше повідомлялося, що відомий італійський футболіст Маріо Балотеллі зараз перебуває в активному пошуку нового місця роботи. Минулий сезон легендарний форвард збірної Італії провів у Марселі. А буквально днями стало відомо, що нападник вирішив змінити клуб.

Також є інформація, що до гравця проявляють інтерес багато команд, але він поки не поспішає ставити підпис під контрактом і чекає на пропозицію від сильного колективу. За інформацією журналістів видання Talk Sport, непоганим варіантом для італійця може стати англійський "Вест Хем", де він стане одноклубником українця Андрія Ярмоленка.

Нагадаємо, Мессі спустився на дно заради високої мети.

Як повідомляв Знай. ua, "Шальке" і "Фенербахче" досягли згоди.

Також Знай. ua писав, що кияни завершили збори історичним проривом, кращі моменти матчу.