Стало відомо, що австралійську плавчиню Шайну Джек спіймали на вживанні допінгів. Проба показала позитивний результат. Про даний інцидент 20-річна спортсменка розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Джек дискваліфікували. Всього за кілька днів до початку запливів, в яких вона повинна була брати участь, дівчина покинула чемпіонат світу з водних видів спорту. Чемпіонат пройде в південнокорейському Кванджу. В той момент вона заявила, що виїхала з особистих причин. Але, як виявилося пізніше – допінг-проба юної плавчині дала позитивний результат. Про це повідомляє австралійське видання The Sydney Morning Herald.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З великим сумом і душевним болем мені довелося покинути чемпіонат світу через виявлення в моїй допінг-пробі забороненої речовини. Я не приймала цю речовину свідомо. Зараз йде розслідування, я і моя команда робимо все можливе, щоб з'ясувати, коли і як ця речовина потрапила в мій організм. Я буду вдячна, якщо ви будете поважати моє особисте життя, так як зараз мені важко впоратися з цим", - поділилася Джек.

Також слід підкреслити, що Шайна Джек є дворазовим срібним і дворазовим бронзовим призером чемпіонатів світу. Вона входила до складу австралійської естафетної команди, яка в 2018 році на Іграх Співдружності встановила світовий рекорд на дистанції 4х100 м вільним стилем.

Нагадаємо, що українська спортсменка привезла з чемпіонату світу медаль.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь в незвичайному челленджері.

Також портал Знай.ua писав, що Україна тріумфально завершила чемпіонат світу.