Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) приїхав до Києва за запрошення Parimatch, амбасадором якої він є з 2019 року.

На прес-конференції для журналістів Макгрегор розповів, чому поки не проводить бої.

"Я заряджений продовжувати свою кар'єру в ММА. Ми стежимо за всіма суперниками. Але імен назвати не можу. Наступний бій? Запевняю вас, скоро ми все оголосимо і розповімо.

Є багато факторів, чому я зараз не б'юся. Це і політика, і спортивні фактори та вимоги які виставляють. Але я точно скоро повернуся", - розповів Макгрегор.

Нагадаємо, Макгергор також повідомив, що хотів би продавати свій віскі "Proper 12" в Україні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав Знай.ua, Жан Беленюк зустрівся з Конором Макгрегором у Києві.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.