Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зі своєю коханою Ді Девлін допомогли бездомним дітям.
Напередодні Різдва спортсмен пожертвував компанії Inner City Helping Homeless купони для придбання іграшок для бездомних дітей на загальну вартість 25 тисяч євро.
"Ми цінуємо цю допомогу, яка дозволить нам зробити особливим Різдво для безлічі дітей", - відреагували в компанії.

Нагадаємо, Конор Макгрегор проведе наступний бій проти американця Дональда Серроне. Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться 18 січня в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Всі квитки на шоу, яке стане поверненням Макгрегора в октагон, вже продані.

Нагадаємо, в останньому бою Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову. А Серроне програв два останніх бої Тоні Фергюсону і Джастіну Гэтжи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як писав Знай.ua, Конор Макгрегор готується до наступного бою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.