Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру для українських журналістів дав невелике інтерв'ю, в якому поділився думкою про матч з "Лехом". Варто нагадати нашим читачам, що гірники провели товариський спаринг з польським клубом в суботу, 25 січня, (1-0).

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

Луїш Каштру, twitter.com/FCShakhtar
Луїш Каштру, twitter.com/FCShakhtar

– Яке враження залишили новачки "Шахтаря"?

"Хлопці потихеньку інтегруються. Рано говорити про те, що вони собою представляють. Хтось швидше, хтось довше сприймає інформацію, не кожному вдається відразу її обробити і застосувати. Думаю, лише час нам допоможе. Але все відбувається абсолютно нормально, нічого дивного. Все так, як ми і очікували.", - заявив наставник гірників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

– В якому функціональному стані "гірники" після шести днів роботи?

"Команда втомилася і переживає не ідеальний момент, щоб грати на найвищому рівні понад 30–40 хвилин. Якщо б у нас було бажання, щоб хлопці грали більше, варто було б зменшити кількість тренувань, але на даний момент ми не хочемо цього робити, а хочемо саме зараз проводити досить потужні тренування, а потім, коли почнуться офіційні матчі, знижуватимемо темп, і футболісти зможуть гідно себе проявити.", - додав Луїш Каштру.

Нагадаємо, легіонер "Шахтаря" отримав важку травму: проти "Бенфіки" не допоможе.

Як повідомляв Знай.uа екскапітан Шахтаря пройшов стажування в команді Зінченка: навчався у Гвардіоли.

Знай.uа писав, Баварія запропонувала величезні гроші за захисника "Шахтаря".