З'явилася інформація, що апеляційний комітет Федерації футболу Іспанії залишив у силі покарання для іспанського футбольного клубу "Райо Вальєкано", яке було призначено через образливі висловлювання вболівальників цього клубу на адресу українського футболіста Романа Зозулі під час матчу з "Альбасете". Про це повідомляється на сайті іспанської федерації футболу.

Роман Зозуля

Так, футбольний клуб "Райо Вальєкано" зобов'язаний виплатити штраф у розмірі 18 тисяч євро. Також клуб зобов'язаний закрити частину трибун на два найближчі домашні матчі.

Призупинений матч 20-го туру другого іспанського дивізіону "Райо Вальєкано" — "Альбасете", під час якого і стався інцидент з образою українця Зозулі, дограють при порожніх трибунах і без підтримки вболівальників.

Слід зазначити, що 15 грудня 2019 року фанати "Райо Вальєкано" називали Романа Зозулю "нацистом". В результаті, футбольний матч був зірваний.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За футболіста заступився президент "Райо Вальєкано", також його підтримав український лідер Володимир Зеленський.

Роман Зозуля

Пізніше українець заявив, що ультрас "Райо Вальєкано" називають його нацистом з-за того, що деякі з них нібито воювали на Донбасі за терористів, поки він допомагав Збройним силам України.

27 грудня 2019 року "Райо Вальєкано" виписали штраф за неналежну поведінку своїх уболівальників.

Нагадаємо, що посол України в Іспанії Анатолій Щерба прокоментував скандальний матч "Райо Вальєкано" - "Альбасете".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Луїс Мігель Раміс, головний тренер іспанської "Альбасете", за який виступає українець Роман Зозуля, звільнений зі свого поста.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів склали рейтинг найгучніших скандалів 2019 року в українському спорті.