Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду зворушливо зізналася йому в коханні.

На своїй сторінці в Instagram Джорджина опублікувала спільне фото з дітьми, і написав зворушливий текст.

"Завдяки силі та хоробрості ти завжди будеш нашим героєм. Ти ангел-хранитель, який захищає нас вдень і вночі. У моменти радості ти особливий друг. Ти даруєш нам велику любов, надаєш величезну підтримку і завжди будеш для нас найважливішим і найкращим з чоловіків. Ми любимо тебе, татусю", - написала Джорджина.

Нагадаємо, Джорджина Родрігес порушила карантинний режим, за що піддалася критиці уболівальників.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як пише Corriere dello Sport, Джорджину у супроводі охорони побачили в магазині в центрі міста Фуншал на острові Мадейра, де на час карантину живе сім'я футболіста.

Белельщики Роналду розкритикували дівчину за те, що таким чином вона наражає на небезпеку здоров'я футболіста.

Як і скрізь, влада міста рекомендують дотримуватися карантин, і не виходити з дому без нагальної потреби.

Зараз Роналду знаходиться в самоизодяции на своїй віллі на Мадейрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, інформація про те, що нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду влаштує у своїх готелях безкоштовні лікарні для заражених на коронавірус, не підтвердилася, пише La Repubblica.

Повідомляється, що неправдиву інформацію в ЗМІ запустила президент благодійної організації "Essencia Humana" Паула Карвалью. А її, в свою чергу, дезінформувала інша людина.

Багато світових ЗМІ опублікували цю новину, а пізніше були змушені видалити, як, наприклад, видання Marca.

Як пише видання Mirror, Кріштіану Роналду знаходиться на карантині після того, як центральний захисник "Ювентуса" Даніеле Ругані здав позитивний тест на коронавірус.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.